Materiaal Een Taal Erbij

Wij gebruiken voor de methodiek Een Taal Erbij Duplo-poppetjes, aangevuld met playmobil voor de visualisering van pubers.

Schadetekens en het andere materiaal, zoals schatkistjes, touwtjes, vlakjes en tweedehands playmobiel poppetjes kunt u bestellen bij werkenmetpoppetjes.nl
U kunt hier ook een complete starterskoffer bestellen.

Het werken met poppetjes maakt het voor de cliënt makkelijker om overzicht en inzicht te krijgen in de eigen situatie. Op een prettige en veilige manier worden relaties en loyaliteitsbanden zichtbaar. Daar waar woorden tekortschieten zijn de Duplo-poppetjes onmisbaar.

poppetjes
bak
Materiaal bak

Natuurlijk zijn er nog meer mogelijkheden om uw materialen aan te kopen. Wij hebben er een aantal voor u op een rij gezet:

Tweedehands materiaal

Voordelen van het werken met poppetjes

Het beeld blijft langer op het netvlies hangen dan gesproken taal. De opstellingen kunnen ook veranderen. Zo kunnen wensen worden gevisualiseerd en het materiaal helpt zowel de cliënt als ook de therapeut om te focussen en richting te geven aan veranderingsprocessen. Een krachtig hulpmiddel in het systemisch werken in de verschillende perspectieven zoals bijvoorbeeld het structurele, narratieve, oplossingsgerichte en natuurlijk het contextuele perspectief, omdat de intergenerationele patronen zichtbaar worden op tafel.

Scroll naar boven