Veelgestelde vragen

Nee, je kunt nooit inhalen in een andere al bestaande groep.
Wel kun je aansluiten bij een themadag of verdiepingsdag, maar uitsluitend als er plek over is. je kunt deze vraag tussen 5-10 dagen voor aanvang van de trainingsdag mailen naar ady@dekontekstgooisemeren.nl.

Ja, je kunt een mail sturen naar ady@dekontekstgooisemeren.nl
Vermeld op welke dagen je de training hebt gevolgd, op welke locatie, indien een incompany graag de instelling vermelden.

Na betaling van 25 euro op rekeningnummer NL36INGB0006507587 tnv de Kontekst in Bussum krijg je een duplicaat certificaat via de mail.

Nee, voor korte trainingen kun je een verzoek indienen om via de werkgever te betalen.

Alleen voor de opleidingen dient er aanbetaald te worden. De instructie hierover kun je bij de beschrijving van de opleiding vinden.

Nee, We restitueren nooit het inschrijfgeld, wel krijg je de mogelijkheid om de dag in te halen.

Je kunt nooit inhalen in een andere al bestaande groep.
Wel kun je aansluiten bij een themadag of verdiepingsdag, maar uitsluitend als er plek over is. Je kunt deze vraag tussen 5-10 dagen voor aanvang van de trainingsdag mailen naar ady@dekontekstgooisemeren.nl.

Doorgaans versturen we de bevestiging tussen 5-10 dagen voor aanvang van de training.

In principe kan dat wel. Hiervoor heb je thuis wel het oefenmateriaal beschikbaar en een andere deelnemer moet bereid zijn met jou te oefenen. Wij gaan er van uit dat je dat zelf regelt.

Reviews

 

"De 7 daagse opleiding Een Taal Erbij heeft ervoor gezorgd dat binnen mijn praktijk voor jeugdhulp er verbindende, en helende gesprekken zijn ontstaan met de gezinnen en kinderen die wij begeleiden. Deze methodiek zorgt voor diepgang en heeft veel meerwaarde voor ouders om hun opvoedstijl te analyseren."

Michanou

Scroll naar boven